Dag nr. 10 / Idag är det dags för det andra Covid-19 testet... ;-)

20.04.2021

Tidig morgon nu den 10:de dagen på min vistelse här på Casa Vimaya Riverside Hotel i Bangkok. Först lite förberedelser inför dagens uppgift att gå ner till töserna i sina rymddräkter och ta den 2:a Covid-19 testet... ;-)) Nu är det ett dygns väntan igen innan man får resultatet vid lunchtid i morgon. Det skall bli så himla gött att få komma iväg ner till Koh Lanta fortare än kvickt... :) :) :)

För att få denna dag att gå så blev det åter en lite tur med hissen upp till 6:e våningen där pool terrassen väntade med hela 45 minuters RELAX i solen, visst hade Jag med mig kameran igen, DEN ÄR ALLTID MED vart än Jag går, så det blev några bilder idag med från The Rooftop... ;-)

Efter lunchen blev det lite bokläsning med fötterna ute på balkongen, en rik-tigt skön stund med god avkoppling och en bra bok " Snake in My bed " Av Austin Stevens... ;-))

Sedan var det Kurres tur att dra till sig min uppmärksamhet och det gjorde han rejält och idag hade han sina kompisar med sig så dom var 3 stycken som sprang om kring och med jämna mellanrum stannade dom till för att tugga i sig något ätbart... ;-) Underbara små filurer Kurre å hans vänner... :))

Nu är det kväller och en liten stund så är det dags att knyta sig, för nu har strax även denna karantändag gått, och den här tiden har gått riktigt fort kan jag säga och strax är den över och resan går vidare... ;-))

So long Vänner <3<3<3

Classe on Tour with FirstClaesAdventure... ;-))

Facebook