Dag nr. 28 / Hur vår DRÖM kom till och blev SANN... <3 för oss Cob, Pla & FirstClaes... ;-))

08.05.2021

Fredagen den 7 Maj och det har gått några dagar sedan förra blogginlägget... ;-)) Nu har jag nästan varit här i Thailand i en månad och har ytterligare en månad framför mig innan Jag åker hem till min Älskade Hustru Carina och Sverige igen... <3 Men var så SÄKRA, Jag är snart här igen i mitt PARADIS... <3

Idag har Vi, Cob, Pla och jag Classe publicerat vår första riktiga video om vår DRÖM - OUR PHURIN THARA RESORT... <3 <3 <3 Och jag är helt SÄKER på att den kommer att vara FULLBOKAD i framtiden varje dag, varje vecka, varje månad under högsäsongen och kanske även under lågsäsong, när denna pandemi är över för gått, OCH DET ÄR VÄLDIGT SNART... ;-) ;-) ;-)

Under veckan som gått har jag hjälpt Cob med målning, vi har fixat med träden, fixat med vattnet... ;-) Vi har också haft mycket tid att prata om många saker som är bra för framtiden med resorten, små saker som gör skillnad och som är viktig för att kommande gäster skall bli riktigt nöjda med sin vistelse här på " Phurin Thara Resort "

Cob, Pla och jag Classe önskar Er Hjärtligt Välkomna ner hit till Koh Lanta & Phurin Thara Resort... <3 Hope to see You very SOON... <3 <3 <3

Under veckan har jag även hunnit med att vara i djungeln å strosa om kring på jakt att fånga lite bilder på ormar, ödlor och fåglar och mer upptäcktsfärder kommer det bli framöver... ;-))

Så till nästa gång så får ni ha en FANTASTISK helg å en UNDERBAR lördag <3

Kram på Er... ;-)) ;-)) ;-))

Classe on Tour with FirstClaesBusiness... <3 <3 <3

Facebook