Dag nr. 9 / Här i Bangkok, en mycket lugn dag... ;-)

19.04.2021

Dag nr. 9... ;-) Nu var det måndag igen och Jag har nu varit här i Thailand, Bangkok och på karantänhotellet Casa Vimaya Riverside Hotel Bangkok i 9 hela dagar och tiden har gått riktigt fort, nästan så att man inte fattar att tiden kan gå så fort när man sitter som Jag nu gjort i karantän under 10 dagar... ;-)

I morgon bitti så är det dags för Covid-19 test nr. 2 och Jag förväntar mig samma svar som det blev efter det första testet - NEGATIVT... :) :) :)

Idag har Jag bara tagit det väldigt lugnt, det har ju varit en dag som känt som en transportsträcka som bara skall gå till ända och det har den gjort, Jag har kopplat av med att kolla på film, ta några bilder på balkongen, njuta av tyst-naden och pratat med Dan en sväng för att försäkra mig om att allt är bra i Ljungby... ;-) Samt självklart flera gånger med min Älskade Hustru Carina via Skype, helt OTROLIGT bra med Skype, så det har underlättat kommunika-tionen för oss, det känns ju som om man sitter mitt emot varandra å pratar, TACK FÖR DET... ;-) <3 ;-)

Efter lunchen låg Jag och vilade lite och precis i mitt slummer så hörde Jag ett ihållande ljud utanför min balkong, och min första tanke på vad det kan vara för ljud besannades när Jag rest mig upp och tittade ut - REGNET bara öste ner, för det gör det i Thailand, himlen hade öppnat sig... ;-) ;-) ;-)

Nu är det strax dags att gå till bädden å sova, i morgon blir det igen lite tidigare väckning inför kommande test... ;-)

Sov gott Vänner... Zzzzz Se i morron... ;-)

Classe on Tour with FirstClaesAdventure... ;-))

Facebook